As Salvini nuk shpëton dot pa bërë shqiponjën

Më të fundit


Ai njihet si ekstremist dhe mbështetës i politikave anti emigracionit, por duket se këtë radhë zëvendës kryeministri, njëherësh dhe ministri i brendshëm i Italisë, ka treguar anën e tij të butë. Në një foto që po qarkullon në rrjet Matteo Salvini shfaqet mes shqiptarëve teksa bën shenjën e shqiponjës.

Janë të shumtë personalitet ndërkombëtare që kanë bërë simbolin e shqiponjës me duar dhe duket se edhe Salvini s’kishte si të shpëtonte.


Në foto ai mësohet të jetë me dy shqiptarë, njëri prej tyre sipërmarrës. Salvini shfaqet në mes i buzëqeshur, teksa bën shqiponjën.
Skip to toolbar