Astrit Patozi regjistron partinë e re në gjykatë. Emrat që i bashkohen nga PD

Më të fundit


Ish nënkryetari i PD-së, Astrit Patozi ka regjistruar sot partinë e re Bindja Demokratike në Gjykatën e Tiranës, duke i hapur rrugën pjesëmarrjes së saj në zgjedhjet e 30 qershorit.

Ideja për krijimin e kësaj partie ishte e Rudina Hajdarit, por ajo u tërhoq për shkak se grupi i ri parlamentar i PD-së nuk pranoi krijimin e një franksioni të PD-së, ku pjesë e së cilës të ishte edhe Patozi.


Mësohet se partisë së Astrit Patozit i janë bashkuar disa emra nga PD, siç janë Fabjan Topollaj dhe Leonard Olli, të cilët deri pak muaj më parë kanë qenë anëtarë të Këshillit Bashkiak të Tiranës, përfaqësues të Partisë Demokratike.

Të dy kanë dhënë dorëheqjen dhe janë larguar nga Këshilli.

Gjithashtu mësohet se Bindja Demokratike nuk do të ketë një kryetar të mirëfilltë, por do të ketë një bord drejtues të përbërë nga 6 anëtarë. Të shohim çdo të ndodhë më vonë me këtë parti.
Skip to toolbar