Basha përkujton në Pogradec 15 vjetorin e martesës me Aurelën

Më të fundit


Kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka zhvilluar sot një takim me qytetarët në Pogradec. Teksa ishte duke folur mori telefonin e një prej pjesëmarrësve të pranishëm për të treguar ndryshimin e madh mes epokave. Por në atë moment mbërrin një mesazh dashurie të cilin Basha e ndau me të tjerët dhe më pas tregoi dhe diçka personale.

“Pogradeci, qytet i dashurisë. Nuk e them kot. Sot kam 15-vjetorin e martesës dhe lidhjen me Aurelën e kam pagëzuar në Pogradec. Meqë të lexova diçka personale, të tregova diçka personale”, u shpreh Basha në takim me qytetarët e Pogradecit.

Skip to toolbar