“Bibliotekat bosh, kafenetë plot. Trishtim!”

Më të fundit


Në ditën Botërore të Librit, presidenti Ilir Meta vjen me një apel për të gjithë të rinjtë. Në faqen e tij në Facebook, Meta shkruan se libri është miku më i mirë i njeriut në të gjitha kohërat, ndaj dhe rinia duhet t’i kthehet leximit dhe dijes.

“Libri është jo vetëm miku më i mirë, por edhe dashuri e madhe e të gjitha kohërave. Është e trishtueshme të shohësh sot biblioteka bosh dhe kafene të mbushura plot me të rinj, por asnjëherë nuk është vonë t’i orientojmë ata drejt librit dhe t’u kujtojmë se vetëm dija mund të pasurojë dhe të ndryshojë jetët e tyre.


Rikthehuni fuqishëm tek libri dhe leximi, për plotësimin e dijeve dhe ëndrrave tuaja, është ky apeli im për të gjithë të rinjtë e të rejat, sot në Ditën Ndërkombëtare të Librit dhe të Drejtave Autoriale.”, shkruan Presidenti Meta.
Skip to toolbar