CNN e ka të sigurt: Joe Biden do të kandidojë për president

Më të fundit


Javën e ardhshme Joe Biden do të shpallë kandidaturën e tij për postin e presidentit të SHBA-së. Lajmin fillimisht e ka dhënë gjiganti mediatik CNN dhe më pas është shpërndarë edhe nga mediat e tjera ndërkombëtare.

Formati dhe data e e zyrtarizimit të tij janë ende të paditura, por ekipi i Biden ka muaj që po përgatit terrenin.


Greg Schultz, njeriu që udhëheq fushatën e Biden u shpreh se çdo gjë po shkon sipas planit. Për Biden kjo do të jetë hera e tretë që kandidon për president. Ai ka garuar edhe në vitin 1988 dhe 2008, por pa sukses.
Skip to toolbar