Debati i nxehtë për Brexit ndërpritet nga përmbytja… e sallës

Më të fundit


Në një moment ku parlamenti britanik ziente në lidhje me marrëveshjen e Brexit, tavani i Dhomës së Përfaqësuesve ka nisur të pikojë, duke i detyruar të gjithë të pranishmit të dilnin nga salla.

Nënkryetari i parlamentit britanik, Lindsay Hoyle njoftoi se ishte i detyruar të pezullonte seancën pasi uji filloi të binde ngado. Përmbytja erdhi nga kuzhina e një restoranti në katin e tretë të Pallatit të Westminsterit .


Zyra e shtypit e Dhomës së Përfaqësuesve tha: “Ne jemi të vetëdijshëm për rrjedhjen e ujit dhe po ndërmarrim veprime urgjente për ta zgjidhur atë. Ekipi i mirëmbajtjes së Dhomës së Përfaqësuesve aktualisht po vlerëson dëmin.”
Skip to toolbar