Rrahu për vdekje vajzën 2 muajshe, dënohet me 13 burg nëna monstër

Më të fundit


Një nënë e re, Abigail Palmer, 33 vjeç, është dënuar nga gjykata britanike me 13 vjet heqje lirie për krimin monstruoz që kishte bërë. Ajo godit për vdekje vajzën e saj 2 muajshe në përpjekje për ta bërë të pushonte së qari.

Goditja ka qenë tepër e rëndë duke i shkaktuar thyerje brinjësh foshnjës që përcaktuan edhe fatin e saj tragjik.


Edhe pse vajza nuk po merrte frymë, 33 vjeçarja e ka telefonuar me 15 minuta vonesë ambulancën, dhe në kohën kur arritën nuk ishin në gjendje të shpëtonin foshnjen Teri Rae. Ajo vdiq më 2 janar 2017, vetëm nëntë javë pas lindjes.

Raporti mjekësor e nxori vogëlushe me brinjë të thyera dhe disa të krisura që i shkaktuan edhe vdekjen.

Gjatë dhënies së vendimit gjykatësi e cilësoi krijim si të tmerrshëm.

“Ajo që bëtë ishte e tmerrshme. Vetëm ju e dini pse keni sulmuar Teri Rae në këtë mënyrë, por kjo nuk kërkon shumë imagjinatë. Mungesa e gjumit tuaj dhe e qara e vogëlushen ju ka nxitur ta godisnit aq fortë deri sa të heshte përgjithmonë.”

Palmer ishte një person që vunate nga droga dhe alkooli dhe majde edhe ditën e tragjedisë ishte nën efektin e tyre.
Skip to toolbar