E paprecedentë, studentja i hedh bojë rektorit

Më të fundit


Një ngjarje e paprecedentë ka ndodhur sot në universitetin Luigj Gurakuqi në Shkodër.

Incidenti ndodhi teksa ishte mbledhur komisioni i etikës i cili do të merrte vendim për përjashtimin nga shkolla të disa studentëve që kishin thyer xhamat e godinës së re të fakultetit të ekonomisë. Ndërkohë që pritej përjashtimi i disa studentëve, një prej tyre i ka hedhur bojë në kokë rektorit të Universitetit, Adem Bekteshi.


Vendimi për përjashtimin e studentes nuk është marrë akoma dhe pritet të merret në vijimësi sepse mbledhja vazhdon.
Skip to toolbar