FOTO-LAJM/ Përqafimi i nënës me 3-vjeçarin e rrëmbyer prej një jave nga gjyshërit

AKTUALITET


Ministri i Brendshëm Taulant Balla, ka reaguar pasi dorëzimit të fëmijës 3-vjeçar, i cili mbahej i fshehur nga gjyshërit për afro një javë.

“Amari i vogël 3 vjeçar sapo mbërriti në krahët e nënës së tij. Ndërsa i takon drejtësisë të vendosë, edhe dashuria e gjyshërve nuk do të mungojë për Amar. Kjo është një nga ato situata për të cilat, nuk gjenden dot fjalët. Përgëzime Drejtorisë së PolicisëDurrës”, shkruan Balla.


Fëmija u dorëzua në Policinë e Durrësit nga gjyshja Barie Gjuni. Ajo ishte shpallur në kërkim, ndërsa bashkëshorti i saj dhe vëllai u arrestuan nga Policia si të përfshirë
Skip to toolbar