Fundoset varka me emigrantë në Kanalin Anglez, disa persona përfundojnë në spital

BOTA


Disa persona janë dërguar në spital pasi një varkë me emigrantë u mbyt në Kanalin Anglez.

Një numër njerëzish u panë duke u nxjerrë nga një varkë shpëtimi me barela në Dover.


Ende nuk dihet se sa të rënda janë lëndimet e tyre. Zyra e Brendshme dhe Rojet Bregdetare janë kontaktuar për koment.
Skip to toolbar