Jonida shkon në finale dhe ka një mesazh për shqiptarët


Megjithëse e shanë për anglishten, Jonida ia doli ta çojë Shqipërinë në finalen e madhe të Eurovizionit dhe pas kësaj ka bërë një status në Instagram, duke dhënë dhe një mesazh për të gjithë shqiptarët, ata që shkruan mirë, ata që e votuan por edhe për ata që ç’nuk thanë.

 “Shqiponja prek qiellin, sytë dhe këmbët rikthen gjithmonë në tokë!! Nuk kam heshtur asnjë moment në këtë rrugëtim, edhe kur dëgjoja në korr fansat europiane që këndonin shqip #Kthejutokës, edhe kur më nisnin nga Tirana lajme nga më të çuditshmet! Unë bëra dje atë për të cilën marrë frymë, për të cilën edhe erdha në këtë skenë: Këndova!! Jam emocionuar si kurrë më parë me 3 minutat e mia dhe të Shqipërisë, akoma më shumë kur dëgjova: Albania!🇦🇱 Po jetoj ëndrrën time, mbështetja dhe votat tuaja nuk ndalen fluturimin e shqiponjës!! Jemi në finale, por tashmë unë mendoj se kemi fituar, jo vetëm me kualifikimin por edhe me njëri-tjetrin! U bëmë bashkë si kurrë më parë dhe unë për këtë ju jam pafund mirënjohëse!!! Ju dua shumë, shihemi në finale”, shkruan Jonida e cila do të performojë sërish nesër mbrëma në finalen e madhe të Eurovizionit.

Skip to toolbar