Kaosi në seancë, PS kërkon përjashtim të Flamur Nokës dhe dy deputetëve të tjerë

Më të fundit


Grupi i PS ka kërkuar masë disiplinore për 3 deputetë të opozitës:

Flamur Noka, Bledjon Nallbati dhe Saimir Korreshi për seancën e djshme.


Sekretariati i Etikës mblidhet nesër në orën 13:00 për vendimin.
Skip to toolbar