Kauboji i politikës ofron 50 mijë euro për një video. Ja kushti

POLITIKË


Eduard Ndocaj, i cilësuar si kauboji i politikës, së fundi ka publikuar një video në rrjetet sociale, ku i bën thirrje të gjithë qytetarëve që të faktojnë me video shitblerjen e votave në Lezhë. Ai madje shton se do të paguaj 5 mijë euro çdo person që i dërgon video ku shitblehet vota dhe nëse në video shfaqet Pjerin Ndreu atëherë ajo vlen jo pak, por 50 mijë euro.

Eduard Ndocaj kandidon si i pavarur për postin e kryetarit të Bashkisë së Lezhës, ndërsa Pjerin Ndreu është kundërshtari i tij që kandidon nën siglën e PS-së.


“Kundërshtari im i Rilindjes ka hap thesin me lek. Por Lezha nuk do të shitet këtë radhë. Mos e shitini shpirtin djallit. Nëse ju ofrohen lek dhe mund t’i bëni një video duke shit votën unë do jua bleje këtë video 5 mijë euro. Nëse do të jetë edhe Ndreu në këtë video unë do t’jua blejë 50 mijë euro këtë video. Bëjani këtë të mirë Lezhës”, ka thënë Eduard Ndocaj.




Skip to toolbar