Në 2 vjetorin e lindjes, Majk bën urimin special për të birin


Këngëtari Majk i ka prekur të gjithë me dedikimin e veçantë që ka bërë në dy vjetorin e lindjes së djalit të tij. Shumë është shkruar për të dhe për marrëdhënien e tij me të birin për faktin se Majk është ndarë nga e ëma e djalit të tij dhe mediat kanë shkruar se ai nuk është një baba i përkushtuar. Por me këtë mesazh duket se Majk ka vërtetuar të kundërtën.

“Çdo gjë që do arrij në jetë, kam për ta bërë vetëm për të të parë ty të lumtur. Ti je mishi im, ti je gjaku im, ti je krijesa më e bukur. Urime ditëlindjen e dytë zemra e babit. Zoti të bekoftë”, -ka shkruar Majk.

Skip to toolbar