Kokainë dhe hashash në banesë, arrestohet shqiptari në Itali, e pëson edhe shoku i tij

AKTUALITET


Një shqiptar është arrestuar në Itali dhe një tjetër është proceduar për posedim të lëndëve narkotike me qëllim tregtimin.

Gjatë një shërbimi ligjzbatues në zonën e Gjykatës, shqiptari iu nënshtrua një kontrolli personal dhe një shtëpie kontrolli shtëpie.


Kështu, policia i sekuestroi 47-vjeçarit 434 gr kokainë dhe 1.540 kg hashah dhe 10.750 euro që konsiderohen të ardhura të veprimtarisë së paligjshme.

Gjatë operacioneve policore, para shtëpisë është paraqitur një tjetër shtetas shqiptar 35-vjeçar, me dosje të posaçme, të cilit i është sekuestruar një bllok hashash me peshë 89 gr dhe 8000 euro kesh.
Skip to toolbar