Kombëtarja miqësore me Katarin më 15 maj!

Më të fundit


Federata Shqiptare e Futbollit po shfrytëzon të gjitha mundësitë, që ekipet e krijuara rishtazi këtë vit, përkatësisht ekipet kombëtare të moshave U-16, U-18 dhe U-20, të grumbullohen dhe zhvillojnë aktivitete sportive. Kështu, pas dy ekipeve të para U-16 dhe U-18, është radha e  kombëtares U-20 të zhvillojë grumbullimin dhe të zhvillojë një ndeshje miqësore.

Sipas një njoftimi të FSHF-së, është arritur marrëveshja që 20 vjeçarët e drejtuar nga Ilir Biturku, të zhvillojnë një takim miqësor me bashkëmoshatarët e tyre të shtetit të Katarit. Ndeshja është parashikuar të zhvillohet në Paris më datë 20 maj.


Shqipëria e 20 vjeçarëve, e drejtuar nga trajneri Ilir Biturku, do të zhvillojë një ndeshje miqësore me Katarin U-20. Kjo miqësore vjen pas një ftese të ardhur nga Federata e Futbollit të Katarit në vazhdim të marrëdhënieve të mira të bashkëpunimit me Federatën Shqiptare të Futbollit”.

“Ndeshja miqësore do të zhvillohet më datë 15 Maj, në Marcoussis Center në Paris, në orën 18:00.  Ekipi i trajnerit Biturku do të grumbullohet më datë 13 maj në Paris ku do të zhvillojë dhe seancat stërvitore deri në ditën e ndeshjes. Për këtë ndeshjes miqësore do të vëzhgohen lojtarë të datëlindjeve 1999-2000, kryesisht nga kampionati shqiptar, për faktin se nuk është një datë zyrtare nga FIFA për ndeshje miqësore”, thuhet në njoftimin e federatës.
Skip to toolbar