Kosovë, ambasada e SHBA: Aksioni i policisë në veri, për sundimin e ligjit

KOSOVA


Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë i ka dhënë përkrahje aksionit të policisë vendase në veri, të zhvilluar ditën e martë për luftimin e korrupsionit dhe sundimin e ligjit.

SHBA-të theksojnë se pikërisht ky aksion ishte përpjekje për sundimin e ligjit.


 “Ambasada e SHBA-ve e përshëndet aksion e zhvilluar më 28 maj në veriun e Kosovës, në përpjekje të qeverisë për zbatimin e ligjit. Të arrestuarit janë të dyshuar për korrupsion dhe kontrabandë”, deklarohet në reagimin e ambasadës amerikane në Kosovë.

"The United States applauds law enforcement efforts by the Kosovo government to combat corruption and strengthen the…

Gepostet von U.S. Embassy Pristina, Kosovo am Freitag, 31. Mai 2019Skip to toolbar