Kryemadhi pi kafe me fermerët në Dibër dhe akuzon qeverinë

Më të fundit


Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka qenë sot në Dibër ku është ulur për të pirë kafe dhe për të biseduar me blegtorë dhe femerë të Kalasë së Dodës.

Vetë Kryemadhi ka postuar fotot në facebook ndërsa ka akuzuar qeverinë se sipas saj nuk ka dhënë asnjë subvencion për fermerët dhe blegtorët e kësaj zone.


“Sot kafen e mëngjesit në Radomirë të Kalasë së Dodës, me njerëzit fisnikë të kësaj zone.

Asnjë subvencionim për blegtorët në këtë zonë.

Numri i bagëtive ka pësuar një ulje drastike, ashtu si edhe fondi i subvencionimeve për bujqësinë në buxhetin e shtetit, që është ulur me rreth shtatë herë”, shkruan Kryemadhi.
Skip to toolbar