Një tjetër deputet merr mandatin dhe i përket PD-së

Më të fundit


Shkon në 100 numri i deputetëve në sallën e Kuvendit të Shqipërisë, pavarësisht vendimit të partive opozitare për të hequr dorë nga mandatet.

Këtë radhë Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar dhënien e mandatit për një kandidat që vjen nga lista e Partisë Demokratike për qarkun e Tiranës.


Bëhet fjalë për Korab Lita, i cili ishte i 21 në listën e deputetëve dhe do të zëvendësojë ish-deputetin Dashamir Shehi në Kuvend.

Bashkë me të numri i deputetëve në sallë shkon në 100 nga 140 që duhet të jetë normalisht.
Skip to toolbar