Kush është autori i grabitjes, i vrarë në Rinas

Më të fundit


Janë mediat greke ato që kanë zbuluar identitetin e një prej autorëve të grabitjes së 10 milionë eurove dje në Rinas. Personi i vrarë dje gjatë grabitjes është Admir Murataj, sipas CNN Greece. Madje ai është edhe organizatori i tre grabitjeve të mëparshme në Rinas, dy në 2015 dhe një në 2017.

Mediat shkruajnë se Admir Murataj në vitin 2013 u arratis nga burgu i Trikallas në Greqi, ndërsa kërkohet nga drejtësia shqiptare për disa akuza nga vrasje, grabitje, por edhe plagosje. Sipas dosjes greke, Murataj ka përdorur 15 emra të ndryshëm, ndërsa pas arrestimit arriti që të arratiset.

Sipas miave greke, personi i vrarë dje nga policia në Rinas është pikërisht Admir Murataj, por kjo ende nuk është konfirmuar nga autoritetet shqiptare.Skip to toolbar