“Kush prek zgjedhjet i ndalohet përjetësisht të shkojë në SHBA dhe BE”

POLITIKË


Në fjalën e tij sot, Rama i kërkoi deputetëve dhe kandidatëve për kryetarë bashkish që gjatë fushatës të informojnë mirë shqiptarët për ndëshkimet e rënda që parashikon Kodi Penal për ata persona që synojnë të bllokojnë apo prishin zgjedhjet.

“Në asnjë cep bashkie nuk duhet të vihet në dyshim a do bëhen apo jo zgjedhje. Kush i afrohet një qendre votimi, djeg veten, jo zgjedhjet. Sa më shumë të informohen për Kodin Penal, dhe nuk ja vlen të digjesh për politikën më kriminale të mundshme që të nxit të shkosh me këmbët e tua në burg, të dënuar për krime zgjedhore që u hiqet e drejta për hyrjen në SHBA dhe BE. Nuk dua t’ja shoh asnjë shqiptari këtë qeder, dhe të mbetet tërë jetën pa hyrë në BE dhe SHBA dhe shkoi e vajti pas udhëheqje që kërkon ta bëjë përshesh Shqipërinë. Do faktojmë me audio, me video me foto, çdo shkelje. Ne do të bëjmë një fushatë, në radhë të parë demokracinë, për përgjegjësinë e çdo kujt që tu rri larg të mbyturve që duan të mbytin Shqipërinë.”, tha Rama.

Skip to toolbar