Meghan, në gjurmët e mbretëreshës

Më të fundit


Dukesha e Sussex, Meghan Markle, do të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë në shtëpi dhe jo në spital. Gazeta britanike DailyMail shkruan sot se Meghan ka vendosur të ndjekë hapat e mbretëreshës Elisabeth e cila fëmijët e saj i ka lindur në kushtet e shtëpisë.

Madje Daily Mail shkruan se Meghan po përgatit ambientin brenda shtëpisë së saj të re në Frogmore Cottage, duke injoruar këshillat për gratë që lindin mbi 35 vjeç që mund të bëjnë lindje të parakohshme ose të kenë nevojë për ndërhyrje kirurgjikale. Ajo po bën ende joga dhe ndihet shumë mirë. “Kjo është zgjedhja e saj e preferuar”, thotë një burim për Daily Mail.


Ajo që e theu traditën e lindjes në shtëpi ishte Diana dhe pas saj edhe Kate Middleton.
Skip to toolbar