Merret vendimi, dënohen me burg dy futbollistët e kombëtares ruse!

SPORT


Alexandër Kokorin dhe Pavel Mamaev, dy futbollistët e Kombëtares ruse, kanë mësuar ditën e sotme vendimin e gjykatës, në lidhje me përfshirjen e tyre në një sherr vitin e kaluar.

Gjykata ka vendosur ti dëndojë dy lojtarët, ku Kokorin do të vuajë 1.5 vite burg, ndërsa Mamaev 17 muaj. Megjithatë, ata e kanë ktyer gjysmën e dënimit pasi kanë 7 muaj që janë paraburgim.


Ky dënim vjen pas incidenteve të ndodhura tetorin e vitit të kaluar, ku Kokorin dhe Mamaev u përfshinë në disa incidente në Moskë. Në gjdndje të pirë dy futbollistët dhunuan disa persona në një hotel dhe lokal në qendër të Moskës.

Nëse nuk do të ketë ulje dënimi apo lirim me kusht, dy futbollistët do të qëndrojnë në burg deri në fillim të vitit 2020, sepse 7 muajt paraburgim konvertohen në 10.5 muaj.
Skip to toolbar