Nëse doni internet falas, shkoni nga Liqeni

Më të fundit


Bashkia e Tiranë prezantoi nismën “Friendly Wi-Fi”, pranë Liqenit Artificial të Tiranës, ku do të ketë internet falas për të gjithë fëmijët dhe qytetarët. Sipas kryebashkiakut Erion Veliaj kjo mundësi e internetit falas do të lejojë që njerëzit të navigojnë duke qëndruar në pranë natyrës. Gjithashtu ai shtoi se “Friendly Wi-Fi” do të përdoret vetëm për mirë, pasi përmbajtja online do të filtrohet nga materialet e paligjshme dhe pornografia.

“Lajmi i mirë është se kushdo që ka një celular, në vend që të qëndrojë në shtëpi, i zhytur në kolltuk apo në divan, mund të vijë dhe të lundrojë falas në internet tek liqeni. I përdorur mirë ai mund të sjell dobi. “Friendly Wi-Fi” do të përdoret vetëm për mënyra të mira dhe të dobishme.” – ka thënë Veliaj

Skip to toolbar