Përgjimet, Gjiknuri: Do të sjell ca çuna me furgon, me kujdes. Janë problematikë

AKTUALITET


Arben Keshi rezulton në shumë përgjime të publikuara nga Bild, ku në një prej tyre bisedon me ish-ministrin Gjiknuri, ku ky i fundit i thotë se për çdo problem do i çojë disa çuna me një furgon, të cilët janë problematikë, por që do rrinë aty për çdo shqetësim.

Përgjimet e reja të BILD provojnë:

Biseda mes Damian Gjiknurit dhe Arben Keshit, Drejtor në Ministrinë e Brendshme

Damian Gjiknuri: Ça bëhet?

Arben Keshi: Asgjë

Damian Gjiknuri: Ndonjë merak, ndonjë gjo?

Arben Keshi: Po duhet të vijnë tani këto deputetët se kanë ardhur këto të PD

Damian Gjiknuri: Po do vijnë. Tani do vijnë se si duket fjetën i çik se kanë qenë gjithë natën aty. Tani do vijnë.

Arben Keshi: Nuk kam fjetur fare

Damian Gjiknuri: E di, e di. Ja tani do vijnë.

Arben Keshi: Që të vijnë të dalin nëpër qendrat

Damian Gjiknuri: Patjetër, patjetër…

Arben Keshi: vëzhguesit e atyre janë nga rrethet, askush nuk i njeh

Damian Gjiknuri: E di, e di. Ashtu i kanë sjellë ata se nuk kanë besim tek ata të vetët. Unë do të çoj disa çuna ti kesh aty, një furgon të jetë aty.”

Arben Keshi: Mirë, mirë

Damian Gjiknuri: Po i nis disa që të jenë aty, do vijnë tek shtabi jot. Të jenë për çdo rast. Të mos dalin sepse janë nga ata tipat problematikë por gjithsesi të jenë aty për çdo rast.

Arben Keshi: Mirë.Skip to toolbar