Pjerin Ndreu jo më në rolin e deputetit

Më të fundit


Deputeti Socialist Pjerrin Ndreu ka deklaruar se ai nuk do të jetë më në rolin e deputetit apo anëtarit të Komisionit të Sigurisë, pasi për të është përcaktuar një sfidë e re, ajo e drejtimit të Bashkisë Lezhë. Me një postim në Facebook, Nderu tha se 6 vitet e kaluara me punën në Komisionin e Sigurisë e ka bërë më të përgatitur për postin e ri për të garuar për kryetar bashkie në zgjedhjet e 30 qershorit.

“Sot pas mbledhjes së fundit të Komisionit të Sigurisë në Kuvend, bëmë një foto të gjithë bashkë. U jam mirënjohës të gjithë kolegëve që kam punuar në atë komision që nga viti 2013, të pozitës dhe opozitës, për gjithë mbështetjen, mirëkuptimin, eksperiencën e ndërsjellët, dhe tejkalimin e ndonjë tensioni politik. Pas 6 viteve jetë aktive në atë komision, ndihem më i pjekur dhe më i përgatitur për të përballur sfidën e vështirë që më pret në Bashkinë e Lezhës. Faleminderit kolegë që më dhatë energji e forcë për të ecur para dhe për të konkurruar për të fituar!”- shkruan Ndreu


Publiée par Pjerin Ndreu sur Lundi 6 mai 2019Skip to toolbar