Plagoset pasi tentoi të çaj gardhin e ushtrisë

Më të fundit


“U qëllua dy herë në ajër për ta paralajmëruar, por nuk ndaloi, në këtë rast u qëllua në këmbën e tij.” – këto ishin fjalët e Ministrisë së Mbrojtjes së Maqedonisë së Veriut në lidhje me një person që tentoi të futej në repartin ushtarak në Shkup.

Ministria nuk bëri të ditur identitetin e personit apo arsyet që e çuan të ndërmerrni këtë veprim, por tha se ishte shtruar në spital ku po merr dhe mjekimin e nevojshëm.

Skip to toolbar