Punimet në rrjet, Tirana 8 orë pa drita

Më të fundit


Operatori i Shpërndarjes së Energjisë ka njoftuar se do të bëhen ndërhyrje në rrjet për përmirësimin e shpërndarjes së energjisë elektrike ku do të këtë ndërprerje të saj për disa orë në Tiranë.

Më 17 maj nga ora 8:00 deri në orën 16:00 disa zona të Tiranës do të mbeten pa drita për shkak të punimeve të OST-së.


Sipas OSHEE pa energji do të mbeten zonat Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, pranë ish-fushës se Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitalit Ushtarak.
Skip to toolbar