Patozi: Një sqarim për idjotët e Lulit

AKTUALITET


Organi zyrtar i Partisë Demokratike, “Rilindja Demokratike”, në një artikull të saj,  shkruante se “Rama shpërblen shërbëtorin Patozi, i jep zyra dhe palestër”. Ndaj këtij artikulli, reagoi kreu i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi. “Një sqarim i detyruar dhe shterrues për të gjithë idjotët e Lulit”, e nis shkrimin e tij në Facebook Patozi. Më tej, ai konfirmon se, po, Qeveria i ka dhënë zyrat, por, Astrit Patozi shkruan se ky është detyrim ligjor që buron nga ligji “Për partitë politike”.

“Pa as më të voglën dëshirë, por në respekt të publikut, që bombardohet pa mëshirë me marrëzi politike dhe me fake news, jo vetëm në rastin tërmeteve, sqarojmë si më poshtë: Pajisja me seli në Tiranë e Bindjes Demokratike është një detyrim ligjor i qeverisë së Republikës së Shqipërisë, i cili buron nga ligji “Për partitë politike”. Që do të thotë se mospajisja do të kishte qenë shkelje flagrante e këtij ligji. I vetmi “nder” që na ka bërë qeveria e Edi Ramës është se na ka dhënë një ambjent, që nuk na pëlqen fare, në një zonë gjithashtu të papërshtatshme të periferisë së kryeqytetit, dhe për më tepër me disa muaj vonesë, që nga momenti kur na kishte lindur e drejta, sipas ligjit”, shkruan Patozi.


Më tej, Patozi bën dhe një paralelizëm për fondet që merr PD nga buxheti i shtetit, përcaktuar në ligj. Sipas kreut të  BD, nëse do ndiqej “logjika e idjotëve të Lulit, edhe fondet që marrin partitë nga buxheti do quheshin “dhurat”.

“Në rast se do të ndiqnim logjikën e idjotëve të Lulit, që e paskan trajtuar si një “dhuratë” të Edi Ramës, ne duhet të konsideronim të tillë edhe çdo fond nga buxheti i shtetit, që merr Partia Demokratike apo çdo forcë tjetër politike, sipas ligjit. Meqë marrokët e Lulit po thonë se ky është ngë privilegj i qeverisë për Bindjen Demokratike, ne ftojmë çdo subjekt politik, që shkon me mendjen e tyre dhe që ka një seli në Tiranë, të vijë e t’i ndërrojmë kokë për kokë zyrat, duke filluar nga nesër, po të duan”, shkruan Patozi.

Në fund, ai sqaron se ambientet e punës së Bindjes Demokratike, do të vijojnë të mbetet shtetërore, ndërsa “thumbon” dhe kreun e PD, kur shprehet se “as kemi ndërmend që të ndërtojmë ndonjë pallat të paligjshëm, të cilin edhe po na e prishën, mund të na e dëmshpërblejë pastaj qeveria me miliona euro”.

“Ambjentet e punës së Bindjes Demokratike do të vijojnë të mbeten pronë shtetërore edhe pasi ne të vendosemi atje. Ato, as i marrim dot me vete në shtëpi, dhe as kemi ndërmend që të ndërtojmë ndonjë pallat të paligjshëm, të cilin edhe po na e prishën, mund të na e dëmshpërblejë pastaj qeveria me miliona euro. Ndaj i ftojmë idjotĕt e Lulit të mos mërziten kot, sepse aty i kanë, dhe mund të na i marrin prapë, gjithmonë, nëse do t’u vijë ndonjëherë në këtë jetë rasti, që ta kenë ata në dorë”, përfundon ai.

NJË SQARIM I DETYRUAR DHE SHTERRUES PËR TË GJITHË IDJOTËT E LULITPa as më të voglën dëshirë, por në respekt të…

Gepostet von Astrit Patozi am Samstag, 28. September 2019Skip to toolbar