Rama: Do vaksinojmë personalitetet që janë të moshuar

CORONAVIRUS


Kryeministri Edi Rama ka folur nga stadiumi Air Albania ku po zhvillohet procesi i vaksinimit. Ai ka thënë se  do të vaksinohen të moshuar që janë personalitete.

Për 1 mijë të vaksinuar procesi mbyllet këtë javë, shtoi kryeministri. Ai shtoi se presim konfirmim për 360 mijë vaksina nga AstraZeneca.


Skemi pas asnjë humbje jete si rezultat i bllokimit total dhe karantinimit total. Rreth 1000 persona vaksinimi do përfundojë këtë javë ndërkohë që po shtrihet në të gjithë rrjetin e bluzave të bardha. Sot janë prezent dhe mjekë nga mati dhe bulqiza, nesër do jemi në Vlorë do vazhdojmë me zonën poshtë. Do vazhdojmë me një  numër tjetër të moshuarish që janë eprsonalitete që duhet ti mbajmë sa më mirë dhe jo thjesht të kujtohemi kur vdesin e të mbajmë fjalim,e

Presim një konfirmim të rëndësishëm për të formalizuar 360 000 doza me astrazenecën.

Mrbrëmë kemi pasur një kontakt me një shtet mik dhe përsëri edhe atu kemi shumë shopreas ërealiste se do kemi dhe një sasi tjetër.

Mbetemi të bindur se skenari A, që do të thotë se brenda 14 muajsh të kemi kryer të gjithë procesin e vaksinimit.”, tha Rama.
Skip to toolbar