Rama publikon pamjet e qendrës së re shëndetësore në Tiranë

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama publikon pamjet nga një tjetër qendër shëndetësore, që sipas tij, i shtohet kryeqytetit.

Sipas kryeministrit, kjo qendër e re shëndetësore do ofrojë kujdes shëndetësor për banorët e lagjes 14 në Kashar.


Mesazhi i Ramës:

MIRËMËNGJES 😊
dhe me një tjetër qendër shëndetësore me standardet më të mira që i shtohet Kryeqytetit, duke siguruar kujdes shëndetësor cilësor për banorët e lagjes 14 në Kashar, me një shërbim të ri afër vendbanimit, ju uroj një ditë të mbarë🙏
Skip to toolbar