Rama tregon projektin: Si do të transformohet shkolla 9-vjeçare “Ndre Mjeda” në Shkodër

AKTUALITET


Shkolla 9-vjeçare “Ndre Mjeda” në Shkodër do t’i nënshtrohet transformimit.

Kryeministri Edi Rama ka treguar projektin e transformimit të shkollës, përmes një postimi në rrjetet sociale.


Rama theksoi se financimi do tyë kryhet nga qeveria.

“Shkolla 9-vjeçare “Ndre Mjeda” në Shkodër, si e trashëguam dhe si do ta bëjmë me Benetin e me financimin e qeverisë”, shkruan Rama në Facebook.
Skip to toolbar