#RealStory FatbardhKadilli: Prokurorja e Pergjithshme nuk lejon hetimin e dosjes se Dibres, ku jane te pergjuar shume persona, perfshi dhe Kryeministrin. Ne nuk lejojme zgjedhje me Ramen Kryeminister.

Real Story


Skip to toolbar