Regjistri digjital i partisë, Balla takim me kryetarët e PS në 61 bashkitë e vendit

Më të funditSekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla, zhvilloi sot një takim me kryetarët e Partisë Socialiste në 61 bashkitë e vendit.

Në takimin, që u zhvillua në selinë e PS-së, u diskutua lidhur me rregjistrin digjital të Partisë Socialiste, procesin e analizës dhe zgjedhjet në nivel vendor të partisë, që do të zhvillohen gjatë vjeshtës.