Soreca i dorëzon raportin, Meta: Të shpresojmë për hapjen e negociatave

Më të fundit


Presidenti Ilir Meta ka pritur ambasadorin e Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca, i cili i ka dorëzuar raportin e progresit për Shqipërinë nga Komisioni Europian.

Gjatë takimit Meta ka thënë se e mirëpret rekomandimin pozitiv të përsëritur të KE që Shqipëria të çelë negociatat e anëtarësimit me Bashkimin Europian dhe shpreson se në qershor Shqipëria të marrë edhe miratimin e vendeve anëtare.


“Kënaqësi të takoja sot ambasadorin e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, z. Luigi Soreca, me rastin e publikimit të Raportit të Progresit për Shqipërinë nga Komisioni Europian. E mirëprita dhe e përshëndes rekomandimin e përsëritur të KE që Shqipëria të çelë negociatat e anëtarësimit me Bashkimin Europian, me shpresën që të marrë edhe miratimin e vendeve anëtare” shkruan Meta.

Kënaqësi të takoja sot ambasadorin e Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, z. Luigi Soreca, me rastin e…

Gepostet von Ilir Meta am Mittwoch, 29. Mai 2019Skip to toolbar