Sot e nesër OST bën punime. Këto zona nuk do të kenë drita

Më të fundit


Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) përmes një njoftimi për mediat bën të ditur se gjatë ditës së sotme dhe te nesërme do të kryej punime në nënstacionin TEC në zonën e Kombinatit duke sjellë edhe ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës, përgjatë orarit nga ora 08:00-16:00.

Sipas OST pa energji elektrike gjatë ditës së sotme do të jenë zonat si më poshtë:


4 prill:  Qyteti Kombinat, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freewing, Eurotrade, fshatrat: Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush dhe Parafabrikatet

Ndërsa nesër më 5 prill do të jenë zonat:  Kombinat, Rruga Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharre dhe Shkolla Edukimit.
Skip to toolbar