Sulmi i policisë në Elbasan, hapet hetimi

Më të fundit


Gjykata për Krime të Rënda ka hapur hetimin gjyqësor të sulmit që i është bërë makinës së policisë pranë tregut agro-ushqimor në Elbasan në 2017.

Çështja e bujshme u shoqërua me disa seanca të dështuara ndaj të pandehurve Kelmend Xhaferri, Enea Bekteshi dhe Suel Cela, që akuzohen për “vrasje ndaj punonjësit të policisë, mbetur në tentativë.”


Në seancën e radhës pritet të dëshmojnë 4 punonjës policie që kanë qenë në vendin e ngjarjes.
Skip to toolbar