Vangjush Dako para GJKKO: Leja për pallatin ishte vendim kolegjial

AKTUALITET


Prej orës 12:00 në Gjykatën e Posaçme vijon seanca paraprkake për ish-kryetarin e Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako.

Ky i fundit akuzohet për shpërdorimdetyre në 2 raste. Ish-zyrtari i lartë përmes avokatit ka kërkuar pushimin e çështjes ose gjykim të shkurtuar.


Mësohet se Dako para Gjykatës është shprehur: Leja për pallatin ishte vendim kolegjial, ndërsa për tenderin e vijës bregdetare është shprehur se projekti është aty dhe të verifikohet
Skip to toolbar