Zhduket në Angli nëna shqiptare me vajzën 2 vjeçe

BOTA


Sebjana Myzeqari dhe vajza e saj 2-vjeçare Enissa, rezultojnë të zhdukura që prej datës 2 prill në Britaninë e Madhe.

BBC shkruan se dy shqiptaret janë parë për herë të fundit në Doncaster më 2 prill dhe më pas kanë humbur pa lënë gjurmë.


Sebjana nuk ka përdorur as telefonin dhe as kartat bankare, madje nuk rezulton që të jetë larguar nga Mbretëria e Bashkuar. Burime pranë policisë janë shprehur “të shqetësuar” për sigurinë e nënës dhe vajzës.

BBC shkruan se policia britanike ka kërkuar ndihmën e autoriteteve shqiptare, por deri tani nuk rezulton të ketë gjurmë të tyre në Shqipëri. Prej tre vitesh zonja Myzeqari jetonte në Doncaster dhe vogëlushja ishte e regjistruar në çerdhe.  Sipas policisë zonja Myzeqari jetonte një jetë të izoluar dhe kishte pak miq në qytet.
Skip to toolbar