10 Maji ditë zie kombëtare, flamujt në gjysmështizë për Zarife Hasanaj

Më të fundit


Me vendim të Këshillit të Ministrave, dita e premte, datë 10 Maj 2019 shpallet ditë zie kombëtare në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj, rënë në kryë të detyrës gjatë misionit të saj jashtë vendit.

Sipas këtij vendimi, në të gjitha institucionet shtetërore flamujt do të ulen në gjysmështizë dhe në orën 12:00 do të mbahet një minutë heshtje.


Homazhet për “Dëshmoren e Atdheut” do të mbahen nga ora 10 deri në 11:30 në Pallatin e Kongreseve.
Skip to toolbar