Alarm SOS në Durrës “Po mbytemi”

Më të fundit


Një jaht austriak ka dhënë alarmin SOS duke kërkuar ndihmën e rojeve bregdetare në Durrës. Alarmi u dha pas fikjes së motorëve për shkak të motit të keq në zonën e Kallmit.

Rojat bregdetare kanë dhënë ndihmën për 3 personat që gjendeshin në bord dhe ndihmuan në ankorimin e jahtit në portin e Durrësit.

Skip to toolbar