Agim Ademi lirohet nga masa e arrestit shtëpiak

Më të fundit


Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi është liruar nga masa e arrestit shtëpiak.

Ende pa i mbushur një muaj nga masa e paraburgimit, Agim Ademi është liruara nga masa e vendosur prej prokurorisë.


Agim Ademi është arresutar më 22 mars pasi dyshohej për kryerjen e dy veprave penale. “Keqpërdorimi i besimit”, nga neni 330 dhe “Shmangie nga tatimi”, nga neni 307 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës.Gjithashtu burime nga mediat kosovare bëjnë me dije se Ademi ndodhet aktualisht në selinë e Federatës së Futbollit.
Skip to toolbar