Bulqizë, hidhet në erë me eksploziv një ekskavator

AKTUALITET


Një ekskavator është hedhur në erë gjatë natës në Bulqizë, për arsye ende të panjohura. Nga shpërthimi ka pasur vetëm dëme materiale. Ekskavatori është në pronësi të shtetasit me iniciale V.N., ndërsa po punohet për arsyet e vendosjes së eksplozivit dhe autorit.


Policia po heton në pista të ndryshme në lidhje me konfliktet e mundshme të personit të sulmuar si dhe nëse ai ka ndonjë të kaluar të dyshimtë që mund të nxisin sulmet dhe kërcënimet personale.