Meta me qetësi, Kryemadhi pa dashuri, politizon Bajramin: Të fitojmë kohën e humbur

AKTUALITET


Pas një heshtje të gjatë në lidhje me sulmet politike dhe reagimet për çështje kryesore në vend, kryetarja  e LSI, Monika Kryemadhi ka zgjedhur pikërisht festën e Kurban Bajramit që të jap sërish mesazhe politike dhe të numëroj ato që ajo i quan defekte të sistemit të korruptuar. Ndryshe nga bashkëshorti i saj, i cili bëri thirrje për dialog gjithëpërfshirës dhe foli me tone të qeta, Kryemadhi ka preferuar të bëjë thirrje për lëvizje në mënyrë që të fitohet koha e humbur dhe t’i jepet fund këtij sistemi të korruptuar .


Shqipëria sot ka nevojë për më shumë solidaritet në mënyrë që të ofrojë mundësi për një të ardhme më të mirë, për të gjithë! Plagët sociale si varfëria, korrupsioni, emigrimi dhe probleme të tjera shoqërore mund të gjejnë zgjidhje vetëm duke ndërtuar sisteme të drejta e të ngritura mbi vlera! Ne duhet të fitojmë kohën e humbur!” shkruan Kryemadhi.

Ndryshe nga Meta, Kryemadhi nuk ka kohë për të humbur dhe largimi qoftë edhe për një ditë nga sulmet politike, nuk është në opsionet e saj. Me herët, presidenti Meta bëri thirrje për dialog gjithëpërfshirës dhe kërkoi nga palët që të luftohet për të ardhmen e vendit dhe të mendojnë mbi interesat personale.