Caktohen pozicionet e reja për opozitën në Parlament

POLITIKË


Me largimin e deputetëve të PD-së dhe LSI-së nga Kuvendi, janë lënë vakant edhe pozicionet që këto deputetë mbanin në komisionet parlamentare apo strukturat drejtuese të këtij institucioni.

Në seancën e sotme me 92 vota pro është vendosur që deputeti Myslym Murrizi të zgjidhet nënkryetar i Kuvendit, post që më herët mbahej nga Edi Paloka. Ndërsa Rudina Hajdari do të drejtojë Komisionin e Integrimit, që më parë drejtohej nga Genc Pollo.


Postet e marra nga opozita e re në Kuvend:

– Myslym Murrizi, zëvendëskryetar I Kuvendit

– Rudina Hajdari, kryetare e Komisionit të Integrimit Europian

– Fationa Dhimitri, kryetare e Komisionit të medias

– Enver Roshi, kryetar i Komisionit të Shëndetësisë

– Alban Zeneli zv.kryetar në Komisionin e Sigurisë

– Halil Jakini zv.kryetar i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese

– Korab Lita, zv.kryetar i Komisionit të Ligjeve

-Ralf Gjoni zv.kryetar i Komisionit të Jashtëm
Skip to toolbar