COVID-19 në Shkodër, preket punonjësi i Bashkisë, u infektua nga nën/kryetarja

CORONAVIRUS


Gjatë orëve të fundit janë konfirmuar 10 raste të reja me COVID-19 në Shkodër.


Mes të infektuarve janë një punonjës i bashkisë së Shkodrës dhe një punonjës i postës së qytetit.

Të njëjtat burime bëjnë me dije se punonjësi i bashkisë është kontakt i nënkryetares, Emilia Koliqi. Kjo e fundit rezultoi e infektuar një ditë më parë.

Ndërkohë që rastet e tjera janë raste kontaktesh të mëparshme.