Dikur pëllumba për të çuar telegram, sot përdoren për celularë

Më të fundit


Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një burgun e qytetit të Lezhës. Nëse dikur pëllumbat përdoreshit për të çuar telegrame, duket se sot është një nga mënyrat për të futur objektet e ndaluara për të burgosurit.

Policia ka kapur një pëllumb, i cili ishte duke transportuar mbi kurrizin e tij një telefon celulat brenda qelive të të burgosurve. Sipas njoftimit një qese e zezë ishte e lidhur në kurrizin e pëllumbin ku ishin futur një telefon celular, 2 karta SIM dhe një karikues. Policia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Skip to toolbar