Mogherini në Tiranë për krizën politike

Më të fundit


Me ftesë të presidentit Ilir Meta, shefja e Diplomacisë Europiane, Federica Mogherini pritet të vizitojë Tiranën në datat 8-9 Maj.

Mogherini do të marrë pjesë në punimet e samitit Brdo-Brijun, ku do të mblidhen të gjithë presidentët e Ballkanit, për të diskutuar për projektet e përbashkëta dhe ndihma që duan nga BE.


Ajo do marrë pjesë në aktivitete në kuadër të Ditës së Europës si dhe pritet të ketë takime edhe me kryeministrin Rama dhe përfaqësues të opozitës, lidhur me krizën politike në vend.
Skip to toolbar