Dy ditë para zgjedhjeve lira turke shënon nivelin më të ulët historik

BOTA


Lira turke ka shënuar nivelin më të ulët historik kundrejt dollarit, përpara raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale.

Erdogan, politikat monetare të të cilit kanë nervozuar investitorët e huaj dhe kanë bërë që lira turke të bjerë, pritet të marrë mandatin e tretë pas një balotazhi zgjedhor.Skip to toolbar