Fëmijët e Kosovës e bëjnë Ritën të qaj dhe të qesh njëkohësisht

Më të fundit


“Sytë e mi u mbushën me lot, kur pashë buzëqeshje në fytyrën e tyre!” Kjo është ndjesia që Rita Ora ka përjetuar gjatë misionit të saj për të ndihmuar fëmijët në nevojë së bashku me organizatën UNICEF.

Këngëtarja Rita Ora zgjodhi të jap kontributin e saj për fëmijët në Kosovë, e cila së bashku me të ëmën, kanë ndihmuar në dhënien e ndihmave monetare dhe materiale për fëmijët e vegjël.


Rita Ora mban edhe titullin Ambasadore e Kosovës duke ngritur gjithmonë e më lartë emrin e vendlindjes së saj.

“Jam akoma duke menduar për javët e kaluara kur vizitova vendlindjen time, Kosovën, dhe se sa e pabesueshme ishte të ndihmoja fëmijët, në bashkëpunim me UNICEF. T’u japësh atyre shpresë dhe besim, madje dhe dikë që të ndihmojë në shëndetin e tyre është kaq emocionuese dhe ngushëlluese. Unë gjithashtu u dhashë fëmijëve disa lodra dhe nuk mund t’ua them dot sesa të lumtur ishin ata, sa sollën lot në sytë e mi dhe më bën të ndihesha e aftë që mund t’i bëja ato të buzëqeshnin. Si një ambasadore e Kosovës, është detyra ime të sigurohem që të bëjmë gjithçka me organizatat bamirëse si në rastin e UNICEF, që punojnë shumë për sigurinë e jetës së fëmijëve. Me ndihmën tuaj ne mund të bëjmë shumë më shumë në të gjithë botën. Faleminderit!”, – shkruan Rita në Instagram
Skip to toolbar